ocupanții nu merg în ofensivă din cauza grevelor APU/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse ocupanții nu merg în ofensivă din cauza grevelor APU/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

Apărătorii ucraineni i-au stors atât de mult pe ocupanții din regiunea Harkov, încât nu au reușit să îndeplinească ordinul ofensivei timp de o lună.

Acest lucru este evidențiat de o nouă conversație telefonică a invadatorilor, pe care SBU a reușit să o intercepteze.

“Da, stăm în acest sat de o lună! Nu putem muta pe nimeni în ofensivă în mod normal. Ukry vse * XV și VSE * XV unitatea noastră, nu ne permit să ne mișcăm”, i-au spus ocupanții unui tovarăș care luptă într-o altă direcție.

Invadatorii recunosc nivelul ridicat de pregătire și eficiență al apărătorilor ucraineni. Potrivit ocupantului, nimeni nu vrea să meargă în ofensivă.  

“Oamenii noștri sunt cu toții în panică… Nimeni nu vrea să intre în ofensivă. Echipamentul este futut, mortarele sunt futute – toate piz * ec, rămase fără unul singur. Iată ofensiva. Și așa pentru o săptămână…”- ocupantul se plânge.

după cum a raportat UNIAN, Rusia caută urgent 20 de mii de contractori pentru a participa la războiul împotriva Ucrainei. 

Potrivit Centrului pentru combaterea dezinformării din cadrul Consiliului Național de securitate și Apărare al Ucrainei, peste 22,2 mii de posturi vacante pentru militari contractuali au apărut în centrele regionale de ocupare a forței de muncă din Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.