fotografie Unian, Alexander Tit

Militarii ucraineni au organizat un” iad continuu ” pentru ocupanții ruși din Regiunea Herson.

Acest lucru este demonstrat de corespondența publicată de serviciul de securitate al Ucrainei a invadatorului rus care a supraviețuit lângă Cernobayevka.

“Există un p*ec complet aici. Haitele noastre stupide sunt ucise, nu am văzut niciodată atât de multe cadavre. Ne-am mutat departe de Chernobayevka, este un iad viu acolo! Atât de mulți dintre oamenii noștri au murit acolo încât nu vă puteți imagina”, i-a scris invadatorul prietenului său care se află în Rusia.

Cu toate acestea, el este atât de “zombificat” de propagandă încât nu-i vine să creadă și așteaptă Kievul “capturat” până pe 9 mai, pentru că au spus așa “la televizor la știri

“Ce naiba este Kievul? Care casă? Aici, cel puțin pentru a supraviețui încă. Când am văzut cum prietenul meu a fost sfâșiat, am rupt aproximativ o jumătate de oră”, a scris ocupantul.

El a recunoscut că tranșeele adânci pe care au început să le sape pentru a-și crește ușor șansele de supraviețuire ar putea deveni un mormânt comun pentru ei. Prin urmare, am rugat un prieten să aibă grijă de fiul și soția mea.

 SBU Photo SBU Photo SBU photo

pierderile Rusiei în Ucraina

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de la începutul invaziei pe scară largă, apărătorii ucraineni au distrus aproximativ 21,9 mii de ocupanți ruși, precum și:

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *