adversarii nu vor putea prelua rapid controlul asupra Lisichansk , crede Observatorul/foto lisichansk.com.ua oponenții nu vor putea lua rapid sub controlul Lisichansk , crede Observatorul/foto lisichansk.com.ua

Ocupanții ruși nu vor putea captura orașul Lisichansk din Regiunea Luhansk în câteva zile.

Capturarea lui Lisichansk de către inamic este imposibilă până pe 26 iunie, Observatorul militar Denis Popovich și-a împărtășit prognoza în aerul teledonului național.

Interlocutorul a menționat că dușmanii sunt acum sub oraș.

“Este absolut imposibil să capturăm Lisichansk până pe 26 iunie, deoarece acum se află la marginea orașului și ne amintim cât timp armata rusă a încercat să captureze Severodonetsk, care nu a fost încă încununat cu succes…”, a spus expertul.

Amintiți-vă că trupele rusești au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Inamicii au aruncat bombe asupra instalațiilor militare, iar mai târziu au bombardat locuințe civile, au fost multe victime și răniți.

Invadatorii au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul țării noastre. Mai târziu, inamicul a intrat în ofensivă în Donbas, iar la începutul lunii martie, “punctul fierbinte” a devenit Severodonetsk.ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că dușmanii intenționează să profite de întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.