Berbok a spus că agresiunea dezlănțuită de Rusia împotriva Ucrainei lovește peste tot în lume, inclusiv cele mai sărace segmente ale populației/foto REUTERSBerbok a spus că agresiunea dezlănțuită de Rusia împotriva Ucrainei lovește peste tot în lume, inclusiv cele mai sărace segmente ale populației/foto de REUTERS

În a cincea lună a invaziei militare pe scară largă a Rusiei în Ucraina, ministrul German de Externe Annalena Berbock a spus că ar dori să promită Ucrainei o anumită asistență, dar nu poate, deoarece este necesară o intervenție militară pentru aceasta.

Acest lucru este raportat de Der Spiegel.

Citește și:  dacă Putin dorește, războiul din Ucraina se va încheia mâine – Ministerul German de Externe Dacă Putin vrea, războiul din Ucraina se va încheia mâine-Ministerul German de Externe Germania a clarificat că furnizarea de apărare aeriană către Ucraina va dura luni Germania a clarificat faptul că furnizarea de apărare aeriană către Ucraina va dura luni în Germania, Coaliția a convenit asupra furnizării de arme grele pentru Ucraina în Germania, Coaliția a convenit asupra furnizării de arme grele pentru Ucraina

“Aș dori să promit că vom garanta coridoare umanitare din regiunile Ucrainei pentru care există bătălii. Cu toate acestea, nu putem oferi acest lucru. O astfel de promisiune trebuie susținută de măsuri militare. O politică externă bună înseamnă că păstrați un cap sobru, chiar și atunci când totul vă fierbe în piept. A îndura când nu poți face nimic-aceasta este uneori cruzimea politicii externe”, a spus Berbok.

Potrivit acesteia, de aceea a trebuit să spună clar că nu va fi creată o zonă de interdicție aeriană peste Ucraina.

războiul din Ucraina și poziția Berbok:

La începutul lunii mai 2022, Annalena Berbok a vizitat Kievul. Aceasta a fost prima călătorie a unui membru al guvernului federal în capitala Ucrainei de la începutul războiului pe scară largă din Ucraina. 

pe 19 mai, Berbok a anunțat că agresiunea declanșată de Rusia împotriva Ucrainei lovește peste tot în lume, inclusiv cele mai sărace segmente ale populației.

la sfârșitul lunii mai, a devenit cunoscut faptul că în ultimele nouă săptămâni, guvernul German a minimizat sprijinul militar pentru Ucraina.

În perioada 30 Martie-26 mai, Ucraina a primit doar două transporturi de arme de la guvernul German. Ambele loturi conțineau doar dispozitive mici.  

La 5 iunie 2022, Ambasadorul Ucrainei în Germania, Andriy Melnyk, i-a reproșat ministrului German de Externe Annalena Berbock că nu s-a întâlnit niciodată cu el în mai mult de 100 de zile de război la scară largă.la 29 iunie 2022, ministrul German de Externe Annalena Berbock a declarat că, dacă Putin dorește, războiul din Ucraina se va încheia mâine.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.