ocupanții se tem de încercuirea de către Forțele Armate ucrainene, împărtășite în informații ucrainene/fotografia Ministerului Apărării din UcrainaOcupanții se tem de încercuire de către Forțele Armate ale Ucrainei, împărtășite în informații ucrainene/fotografie a Ministerului Apărării din Ucraina

ocupanții ruși vorbesc despre o posibilă încercuire de către Forțele Armate ale Ucrainei.

Într-o conversație interceptată publicată de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, “doi Rashiști discută situația actuală de pe prima linie.”

În același timp, unul dintre ocupanți încearcă să afle dacă vor fi înlocuiți pe prima linie. El observă că îi este frică de posibila încercuire de către APU.

“Simt că în curând ne vor duce în ring. Ele sunt ocolite din toate fronturile. Mergem înainte și suntem ocoliți din lateral. Atât Estul, cât și vestul. Toată lumea s-a adunat într-un singur loc”, a spus el.

Când a fost întrebat de interlocutorul care acoperă partea din spate a ocupanților, el a răspuns că”forțele de securitate, bețivi.” “Nu este nimic bun”, a adăugat ocupantul.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Apărătorii statului nostru au dat o mustrare demnă inamicului.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, din 21 iunie, aproximativ 34.100 de ocupanți și, în special, 1.496 de tancuri inamice au fost distruse pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.