prizonierul a spus despre metodele de mobilizare în ORDLO /REUTERSPrizonierul a spus despre metodele de mobilizare în ORDLO/REUTERS

Ocupanții ruși aranjează scurgeri de gaze în clădirile înalte din Luhansk pentru a alunga bărbații care se ascund de mobilizare.

Un prizonier de război din Lugansk, pe care inamicul l-a mobilizat în aprilie a acestui an, a povestit despre acest lucru în timpul interogatoriului din SBU.

“O scurgere de gaz a fost făcută într-una din clădirile de apartamente. Femeile și copiii separat, iar apoi bărbații au fost duși în autobuze”, a spus invadatorul.

potrivit prizonierului, el nu era potrivit pentru serviciu, dar boala vasculară cronică nu a ajutat la evitarea mobilizării totale.

După apel, invadatorul a devenit mecanic-șofer al BMP. Invadatorii l-au învățat să țină o mitralieră și l-au trimis într-o misiune de luptă: să câștige un punct de sprijin în zona industrială din Severodonetsk.

“La prima ocazie, “războinicul” s-a predat. El spune că nu a tras și se adresează concetățenilor săi: “…ascunde-te, fă ce vrei, dar nu te duce la acest război.” Acum, anchetatorii SBU lucrează cu el pentru a afla amploarea implicării sale în crimele împotriva Ucrainei”, notează SBU.

Citește și:  o rafinărie de petrol este în flăcări în regiunea Rostov :o dronă funcționa (video) O rafinărie de petrol este în flăcări în regiunea Rostov 😮 dronă funcționa (video) amenințarea unei descoperiri din Belarus: Ministerul de Interne a evaluat posibilitatea unui nou atac asupra Ucrainei Amenințarea unui progres din Belarus: Ministerul de Interne a evaluat posibilitatea unui nou atac asupra Ucrainei  ucrainenii au fost avertizați despre amenințarea din Marea Neagră Ucrainenii au fost avertizați cu privire la amenințarea din Marea Neagră ocupanții curăță apele portului Berdyansk pentru exportul de cereale ucrainene Ocupanții mina zona de apă a portului Berdyansk pentru exportul de cereale ucrainene  depozitul de muniții al ocupanților arde lângă Kherson - rețele sociale (fotografii, videoclipuri) Depozit de muniții ocupanților arde în apropiere de Herson-rețele sociale (fotografii, clipuri video)

după cum a raportat UNIAN, mai devreme serviciul de securitate al Ucrainei interogat pilot-“vagnerivtsya”, doborât lângă Svitlodarskom Su-25. Mercenarul a reușit să lupte în Ucraina timp de trei zile, apoi a fost capturat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.