Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei constată că ocupanții nu plătesc despăgubiri pentru cei uciși mobilizați din “L/DNR” și ard trupurile rușilor.

Acest lucru este raportat de GUR MOU pe pagina sa de Facebook.

“Ocupanții nu plătesc despăgubiri pentru morții mobilizați din “LPR”, “DPR” și ard trupurile rușilor. În Luhansk ocupat temporar, a fost deschis un punct de livrare a cadavrelor morților “rezidenți mobilizați din teritoriile ocupate din magazinul Kopeyka. Așa-numita “poliție” a armatei ruse de ocupație este angajată în emiterea de corpuri”, se spune în raport.

În același timp, din documente se eliberează doar un certificat de deces și un permis de înmormântare rudelor decedatului. Nu există documente despre unde, cum și în ce circumstanțe au murit.

“Ei explică rudelor că nu există plăți pentru moartea celor mobilizați din “LNR” și “DNR”, chiar dacă au pașaport rusesc. În același timp, rudelor rușilor decedați Oficial li s-a promis o plată de 12 milioane de ruble. Această atitudine provoacă indignare în rândul populației locale, dar “poliția” ocupanților nu acordă atenție acestor sentimente”, a menționat serviciul de informații.

În plus, este raportat că, în teritoriile ocupate temporar din regiunea Donetsk, recrutarea forțată la Corpul 1 armată al ocupanților continuă.

“Marea majoritate a” recruților ” sunt trimiși în cele mai fierbinți locuri fără o pregătire adecvată. Acestea sunt utilizate în principal pe prima linie pentru a elimina obstacolele și a săpa tranșee. Există un nivel extrem de scăzut de aprovizionare și o lipsă de alimente. Pierderile dintre “recruți” ajung la 70-80%”, se spune în raport.

Serviciul de informații a subliniat, de asemenea, că, pentru a ascunde numărul real de morți, ocupanții folosesc Uzina Metalurgică Donetsk pentru a arde cadavrele recruților locali și voluntarilor sosiți din Rusia. Numărul exact de ars este necunoscut.

După cum a raportat UNIAN, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a publicat pierderile totale de luptă ale inamicului în perioada 24 Februarie-16 martie.anterior, direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a raportat că președintele rus Vladimir Putin și Ministrul Apărării Serghei șoigu intenționează să taie și să vândă pădurile ucrainene.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.