falsÎn regiunea Sumy, ocupanții aruncă bombe din drone/foto Dmitry Zhivitsky

în regiunea Sumy, ocupanții aruncă bombe din drone în zonele de frontieră.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“Rușii aruncă bombe asupra comunităților noastre de frontieră din drone. Astăzi, la ora 10 dimineața, inamicul a lansat trei drone kamikaze cu muniție”, a spus el.

În plus, la ora 16: 00, rușii au aruncat un lansator de grenade de fragmentare împușcat de la un quadcopter inamic.

Citește și:  noi date despre pierderile Forțelor Armate ucrainene în timpul războiului cu Rusia au fost anunțate pe Bankova Bankova a anunțat noi date privind pierderile Forțelor Armate în timpul războiului cu Rusia Africa și Asia: colaboratorul Rogov cheamă observatorii internaționali în regiunea Zaporozhye Africa și Asia: colaboratorul Rogov cheamă observatori internaționali în regiunea Zaporozhye

Potrivit lui Zhivitsky, ambele evenimente au avut loc pe teritoriul Comunității Krasnopolsky.

“nu există victime, casa este avariată”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a început să bombardeze orașele ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă. Drept urmare, rubla rusească “a căzut la fund” din cauza mai multor sancțiuni, inclusiv restricții asupra monedei și desființarea legăturilor comerciale.

După ce trupele ucrainene au împins ocupanții ruși în străinătate, regiunea Sumy suferă în mod constant de bombardamente din partea rusă. Ultima dată când rușii au tras la satul de frontieră din Districtul Shostkinsky din regiunea Sumy.

În plus, pe 30 mai, guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a declarat că Rusia trimite trupe la granița cu Ucraina în regiunea Kursk. În special, artileria și lansatoarele de rachete ale ocupanților sunt trase în regiunea Sumy.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.