în regiunea Donetsk, ocupanții au tras asupra rezidenților locali în timpul livrării apei/foto Unian, Viktor KovalchukÎn regiunea Donetsk, ocupanții concediat la localnici în timpul livrării de apă/foto UNIAN, Viktor Kovalchuk

Ocupanții ruși au tras asupra locuitorilor comunității Toretsk din regiunea Donetsk în timpul livrării apei. Drept urmare, trei persoane au fost rănite grav, inclusiv un copil.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare a orașului Toretsk, Vasily Chinchik, pe Facebook.

“Dragi locuitori ai comunității Toretsk, știrile vor fi triste la început. Faptul este că, în timpul următoarei livrări de apă în orașul Zhelezny, locuitorii noștri au intrat sub foc”, a spus Chinchik.

Citește și:  Ministerul Afacerilor Interne a confirmat distrugerea punctului de control al Armatei a 20-a a Federației Ruse Ministerul Afacerilor Interne a confirmat distrugerea punctului de control al Armatei a 20-a a Federației Ruse câmpurile minate nu au fost șterse: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Kherson “Câmpurile minate nu au fost eliminate”: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Herson

potrivit acestuia,ca urmare a atacului rușilor, trei locuitori locali au fost răniți grav:

După cum a raportat anterior UNIAN, Rusia și-a concentrat eforturile asupra capturării Donbass. În prezent, luptele grele continuă pentru Severodonetsk, inamicul încearcă să obțină un punct de sprijin în apropierea orașului. De asemenea, trupele rusești încearcă să taie autostrada Lisichansk-Bakhmut.

Potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, inamicul a aruncat toate resursele în direcția Severodonetsk și în direcția Golden, Kamyshevakha, Popasnaya.

În același timp, forțele armate ucrainene au provocat pierderi semnificative ocupanților ruși din regiunea Krasnopol din regiunea Donetsk.

În plus, potrivit presei ucrainene, apărătorii ucraineni au distrus cel puțin șapte depozite de muniții ale ocupanților din Donetsk cu “greve de precizie”.

seara, rușii au lovit din nou Regiunea Dnipropetrovsk, un depozit de petrol a fost deteriorat, există victime. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.