șeful OVA a raportat care comunități au fost lovite de bombardarea inamicului de noapte/fotografie facebook.com/mod.mil.rusȘeful OVA a raportat care comunități au intrat sub bombardarea inamicului de noapte/fotografie facebook.com/mod.mil.rus

Trupele rusești au acoperit cu foc districtele Nikopol, Krasnogrigoryevsky și Mirovsky din Regiunea Dnipropetrovsk. Ca urmare a atacului, aproape 6 mii de oameni au rămas fără electricitate.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare Dnepropetrovsk Valentin Reznichenko

“Trupele ruse au bombardat Districtul Nikopol de două ori în timpul nopții de la MLRS. Pe lângă Nikopol în sine, alte două comunități au fost atacate – Krasnogrigoryevskaya și Mirovskaya”, se spune în raport.

Potrivit acestuia, o linie electrică a fost agățată în comunitatea Krasnogrigorovskaya, în urma căreia aproximativ 6 mii de locuitori din Krasnogrigorovka și alte două sate au rămas fără energie electrică. Echipele de urgență ale electricienilor lucrează la fața locului.

Citește și:  în direcția Bakhmut, inamicul a lovit cu rachete din aviație și a lansat drone În direcția Bakhmut, inamicul trăgea rachete din aviație și lansa drone soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenky și Valea soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenky și Valea

În plus, o instalație de infrastructură socială a fost deteriorată în comunitatea Mir. În prealabil, nimeni nu a fost rănit în rândul locuitorilor.

“Și după miezul nopții, armata noastră a doborât o altă dronă în regiunea Nikopol. Astfel, două UAV-uri inamice au devenit “pradă” peste noapte”, a rezumat Reznichenko.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în regiunea Dnipropetrovsk, ocupanții au lovit din MLRS în vecinătatea Nikopol, a izbucnit un incendiu. Anterior, oamenii nu au fost răniți. În plus, potrivit acestuia, armata ucraineană a doborât o dronă inamică în districtul Nikopol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.