din cauza ghicitorului, 23 de persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în timpul zilei/foto president.gov.uaDin cauza ghicitorului, 23 de persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în timpul zilei/foto president.gov.ua

ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Mykolaiv, 23 de persoane au fost rănite în timpul zilei.

Acest lucru a fost raportat de șeful Consiliului Regional Nikolaev Anna Zamazeeva.

“Ocupanții continuă să acopere regiunea Mykolaiv. Din nou, districtele Mykolaiv și Bashtansky au obținut-o. Bombardarea a fost înregistrată în Bereznegovatskaya, Galitsinovskaya, Ingulskaya, Shirokovskaya și alte comunități. Clădirile întreprinderilor private, clădirile administrative și clădirile rezidențiale au fost avariate”, a spus ea.

Citește și:  APU a respins cu succes contraofensiva invadatorilor în direcția Krivoy Rog APU a respins cu succes contraofensiva invadatorilor în direcția Krivoy Rog

Potrivit Zamazeeva, ocupanții continuă să bată la întâmplare și zonele rezidențiale ale Nikolaev.

“În general, 23 de persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în ultima zi. Nu există copii printre victime. Toate victimele au fost duse la instituțiile noastre medicale și primesc asistența necesară”, a menționat șeful Consiliului regional.

Ea a precizat că, în această dimineață, 260 de cetățeni afectați de atacurile ocupanților din regiunea Mykolaiv se află în spitale, alte 36 de victime primesc îngrijiri ambulatorii.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au crescut intensitatea bombardării trupelor ucrainene din mortare și artilerie cu butoi în zonele Snigirevka, Vysokopolye și Zolotaya Balka din regiunea Mykolaiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *