invadatorii au tras din nou la Kramatorsk , sunt răniți/foto facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenko Ocupanții au bombardat din nou Kramatorsk , sunt răniți/fotografie facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenko noaptea, ocupanții ruși au lansat atacuri cu rachete asupra zonelor rezidențiale și a centrului orașului, potrivit datelor preliminare, șase persoane au fost rănite.

Alexander Goncharenko, primarul orașului Kramatorsk, a raportat consecințele bombardării inamice pe pagina sa de Facebook.

“Un alt atac cu rachete asupra Kramatorsk. În mod rău, noaptea, prin zone rezidențiale și partea centrală a orașului. Cel puțin trei clădiri cu cinci etaje, o școală și o grădiniță au fost grav avariate. Anterior, șase răniți. Informațiile despre victime și distrugere sunt clarificate”, se spune în mesaj.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat civili, în special în așezările din regiunea Donetsk.

la începutul lunii aprilie, dușmanii au lovit gara Kramatorsk, peste 50 de persoane au devenit victime ale atacului și aproximativ o sută au fost rănite și spitalizate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *