tabără de sănătate deteriorată în regiunea Kharkiv ca urmare a bombardării ocupanților/fotografie a parchetului regional tabără de sănătate deteriorată în regiunea Kharkiv ca urmare a bombardării ocupanților/fotografie procuratura din regiune

În regiunea Harkov, ca urmare a bombardării ocupanților, o tabără de sănătate a fost deteriorată.

Acest lucru este raportat pe pagina Procuraturii regionale Kharkiv de pe rețeaua socială Facebook.

“Potrivit anchetei, în noaptea de 11-12 iunie, militarii ruși au tras într-o tabără de sănătate pentru copii din Districtul Chuguevsky”, se spune în raport.

 fals

Ca urmare a bombardamentului, trei clădiri ale taberei au fost avariate. Au fost inițiate proceduri penale în acest sens în conformitate cu partea 1 a articolului 438 “încălcarea legilor și obiceiurilor de război” din Codul Penal al Ucrainei.

 fals

După cum a raportat UNIAN mai devreme, trupele ruse au intrat pe teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie. Ocupanții au tras mai întâi la instalațiile militare și apoi au atacat locuințele civililor, în special în regiunea Harkov, au existat victime și răniți.

La 11 iunie, a devenit cunoscut faptul că patru civili au fost uciși și șase au fost răniți în regiunea Harkov în timpul zilei, ca urmare a bombardamentelor comise de inamic.

La 12 iunie, șeful administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a raportat că inamicul a continuat să acopere așezările din regiune, ceea ce a provocat rănirea a patru persoane, iar alte trei au fost ucise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.