Invadatorii din Mariupol ocupat au decis să consolideze “modul de filtrare”/foto ua.depositphotos.com

Invadatorii ruși din Mariupolul ocupat au decis să consolideze “regimul de filtrare”.

Acest lucru a fost raportat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Ieri, la o mare întâlnire a armatei ruse, a autorităților de ocupație din Donetsk și a colaboratorilor Mariupol, a fost luată o decizie cu privire la necesitatea consolidării regimului de filtrare. De facto, am decis să nu ne mai deplasăm între districtele orașului și să nu mai părăsim prin întârziere procedurală. Există două motive – creșterea nemulțumirii în oraș și scurgerea necontrolată a informațiilor din Ucraina. Prin urmare, echipele de căutare punitive și procesul de căutare a unui activ pro-ucrainean vor fi consolidate”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, Potrivit primarului din Mariupol Vadim Boychenko, ocupanții ruși, împreună cu separatiștii, au distrus complet aproape 1.300 de clădiri înalte din Mariupol, astfel încât numărul real de locuitori morți ai orașului poate fi de câteva ori mai mare decât cele 22 de mii anunțate.

Citește și:  Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile de bombe ale plantei Azot Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile de bombe ale plantei Azot O a doua închisoare de filtrare rusă a fost găsită în Olenevka, unde Ucrainenii sunt ținuți O a doua închisoare de filtrare rusă a fost găsită în Olenevka, unde Ucrainenii sunt reținuți Rusia bombardează granițele nordice pentru a restrânge regruparea forțelor ucrainene-GPSU Rusia bombardează granițele nordice pentru a restrânge regruparea forțelor ucrainene-GSU  Zelensky: armata rusă a distrus deja aproape întregul Donbass și este gata să continue uciderea Zelensky: armata rusă a distrus deja aproape întregul Donbass și este gata să continue uciderea Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a răspuns la declarația lui Lavrov privind clearance-ul porturilor Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a răspuns la declarația lui Lavrov privind clearance-ul portului

Acum, ocupanții sunt de gând să corespunzătoare mașinile abandonate de ucraineni în cazul în care proprietarii lor nu apar înainte de 1 iulie. Astfel, ocupanții, printre altele, ademenesc oamenii evacuați înapoi în oraș.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.