în Kramatorsk, numărul victimelor bombardamentelor inamice de astăzi a crescut/foto t.me/dsns_telegramnumărul victimelor bombardamentelor inamice de astăzi a crescut în Kramatorsk/foto t.me/dsns_telegram

În Kramatorsk, în timpul analizei molozului unei clădiri rezidențiale, a fost găsit cadavrul unui alt bărbat decedat.

Acest lucru este raportat în telegramă de către Serviciul de urgență de Stat.

raportul notează că lucrările au fost finalizate pe locul unei clădiri rezidențiale distruse ca urmare a unui atac cu rachete.

“În timpul analizei blocajului, a fost găsit cadavrul bărbatului decedat. În total, ca urmare a bombardamentelor, două persoane au fost ucise și cinci au fost rănite (două dintre ele salvatori care au fost spitalizați)”, se arată în raport.

Citește și:  în regiunea Zaporozhye, depozitul ocupanților a părăsit chatul (foto) În regiunea Zaporozhye, depozitul ocupanților “a părăsit chatul” (foto)  Zelensky a acuzat Federația rusă de pre-planificare o grevă pe Yelenovka Zelensky a acuzat Federația rusă de pre-planificare o grevă pe Yelenovka

Ocupanții ruși au făcut o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie. Oponenții au tras în instalații militare și civile, peste 20 de mii de oameni au fost uciși doar în Mariupol.

Amintiți-vă că astăzi, pe 29 iulie, ca urmare a bombardării Kramatorsk, o clădire rezidențială a fost complet distrusă și a luat foc. O persoană a fost raportată moartă și 5 rănită.

aproximativ 20 de case au fost, de asemenea, avariate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.