ocupanții au aruncat în aer muniția/fotografia Energoatom

ocupanții ruși au distrus complet clădirea Centrului de instruire NPP Zaporozhye.

Acest lucru este raportat de Energoatom în canalul telegram. Cu o zi înainte de a fi raportat că trupele rusești au aruncat muniția la locul centralei nucleare.

 fotografie a Centrului de instruire NPP Zaporozhye distrus pe 16 martie 2022 Energoatom de la sută  fotografia Centrului de instruire NPP Zaporozhye distrus pe 16 martie 2022 Energoatom-ul de la clasa  fotografia Centrului de instruire NPP Zaporozhye distrus pe 16 martie 2022 Energoatom

Energoatom notează că rușii au aruncat în aer o parte din muniție la locul centralei nucleare Zaporozhye, lângă ruinele Centrului de instruire și a unității de putere numărul 1. Și intenționează să continue să efectueze explozii la cea mai mare instalație nucleară din Europa.

În același timp, 11 reprezentanți ai Rosatom sunt prezenți la centrala nucleară Zaporozhye. Este evident că detonările muniției la locul stației se efectuează cu participarea lor directă. Prin urmare, toate regulile și cerințele internaționale stabilite privind siguranța nucleară și a radiațiilor sunt încălcate de această preocupare.

Energoatom solicită partenerilor, în special AIEA, să ia măsuri decisive, deoarece atacurile teroriste ale rușilor vor continua. după cum știți, ocupanții ruși folosesc centralele nucleare Zaporozhye și Cernobîl ca baze militare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *