rușii au folosit cochilii de fosfor în satul Solovyovo/canalul de telegramă foto al lui Pavel Kirilenko

Ocupanții ruși au folosit cochilii de fosfor în satul Solovyovo din Hromada Ocheretinsky din regiunea Donetsk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telegram.

“Rușii au folosit cochilii de fosfor-de data aceasta în satul Solovyovo din Ocheretinsky hromada. De asemenea, Lastochkino s – a dovedit a fi din nou sub foc-o clădire rezidențială și un magazin au fost avariate”, a spus el.În plus, potrivit lui, bombardarea a continuat toată noaptea în direcțiile Maryinsky și Avdeevsky.

“Moscoviții au tras grade la Avdiivka noaptea, au efectuat un raid aerian dimineața și au continuat să tragă din sistemele cu jet din Centrul orașului. Clădirile rezidențiale și alte infrastructuri civile au fost avariate”, a adăugat Kirilenko.

Noaptea, satul Privolye din Cherkasy hromada a fost, de asemenea, supus unui atac aerian. Clădirile rezidențiale și alte infrastructuri civile au fost afectate.

“În maryinskaya hromada, există bombardamente de-a lungul întregii linii frontale. Ocupanții au ucis o linie electrică de înaltă tensiune, dezactivând astfel complet Krasnogorovka”, se spune în notă.

 fotografia canalului Telegram al lui Pavel Kirilenko

Potrivit lui Kirilenko, de la începutul invaziei pe scară largă, 278 de civili au fost uciși și 872 răniți ca urmare a bombardamentelor și bombardamentelor din regiunea Donetsk. Numărul victimelor din Mariupol și Volnovakha este necunoscut.

reamintim că, în urma unui atac aerian efectuat de ocupanții de la New York, în regiunea Donetsk, trei civili au fost uciși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.