SBU interceptează în mod regulat conversațiile ocupanților /REUTERS photoSBU interceptează în mod regulat conversațiile ocupanților/REUTERS photo

Ocupanții ruși sunt îngrijorați că, după dezvăluirile SBU, ar putea fi judecați acasă. Acest lucru este raportat de serviciul de securitate al Ucrainei și publică corespondența invadatorului Ivan Klimenko.

Deci, ocupantul a aflat că SBU și-a interceptat conversația cu mama sa și este foarte îngrijorat de acest lucru. 

Mai jos este o conversație între un rashist și un prieten:

– Bună, Pauline! Uite, te rog, ce a postat SBU pe YouTube despre mine.

– O înregistrare a unui apel cu mama ta, în care spui că vei ucide și ucide pe toți. Că sunteți un f * lan și oameni ca tine ar trebui să fie dat la Curtea Internațională. Asta e o pune blând. Sunt fotografiile tale, data.

De asemenea, al doilea prieten nu l-a susținut prea mult și l-a întrebat de ce a scris toate acestea. Și a subliniat: “servirea în armată nu este o glumă.”

“Acum, rashistul Ivan Googles articole din Codul Penal al Federației Ruse pentru a înțelege câți ani se confruntă pentru incitarea la ură și propagandă a nazismului”, adaugă SBU.

 corespondența ocupantului/fotografia SBU interceptatăCorespondența ocupantului a fost interceptată/fotografia SBU corespondența ocupantului/fotografia SBU interceptatăCorespondența ocupantului a fost interceptată/fotografia SBU corespondența ocupantului/fotografia SBU interceptatăCorespondența ocupantului a fost interceptată/fotografia SBU corespondența ocupantului/fotografia SBU interceptată corespondența ocupantului/fotografia SBU interceptată

Anterior, s-a raportat că ocupanții ruși își rup propriile echipamente pentru a nu lupta cu apărătorii ucraineni. Acest lucru este evidențiat de noile conversații telefonice ale invadatorilor, pe care SBU a reușit să le intercepteze.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.