oamenii au încercat să părăsească Kremennaya pe cont propriu, dar au intrat sub foc/fotografie t.me/luhanskaVTSA

Ocupanții ruși au împușcat oameni care încercau să părăsească orașul ocupat Kremennaya din Districtul Severodonetsk din Regiunea Luhansk, patru morți.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

“În dimineața zilei de 18 aprilie, locuitorii din Kremennaya au încercat să evacueze pe propriul transport. Rușii au deschis focul asupra unei mașini cu civili. Patru persoane au fost ucise. O persoană grav rănită este încă la fața locului. Medicii nu pot ajunge la el din cauza bombardamentelor nesfârșite”, a scris el.

În emisiunea teletonului de informații, Gaidai a spus că nu mai este posibilă evacuarea civililor din orașul Kremennaya.

“Avem evacuare în mod constant de lucru atât în Severodonetsk și în Lisichansk, a existat o oportunitate de a scoate până de curând de la Kremennaya. Am făcut apel la oameni să plece, să evacueze, pentru că vor fi probleme! Situația s-a schimbat dramatic în această seară: a avut loc o bătălie grea, orcii s-au mutat puțin mai departe undeva, iar acum controlează deja Kremennaya. Nu mai putem scoate oamenii din Kremennaya”, a spus președintele OVA.

Potrivit acestuia, ocupanții bombardează constant gările din care încearcă să scoată civili.

“Într-adevăr, avem o situație foarte tensionată. Încercăm să nu spunem cum transportăm oamenii la anumite gări, care stații ne ajută. Pentru că de îndată ce îl anunțăm undeva în aer, orcii trag imediat acolo”, a explicat Gaidai.

ocupația Kremennaya: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 18 aprilie, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că ocupanții ruși au intrat în orașul Kremennaya din Regiunea Luhansk, luptele de stradă continuă.

Anterior, el a informat că bombardarea artileriei Kremennaya a continuat în timpul zilei de 17 aprilie, iar noaptea a devenit mai frecventă și mai puternică. Cel puțin șapte clădiri rezidențiale, dependințe, gunoi de pădure au luat foc.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.