APU lovește podurile din regiunea Kherson/t.me/hueviyherson APU lovește podurile din regiunea Kherson/t.me/hueviyherson

Ocupanții ruși au început să repare Podul Antonovsky din Herson, care este supus unor greve regulate ale artileriei ucrainene.

Acest lucru este raportat de publicul regional.

În fotografie, o macara de construcție este vizibilă pe partea podului Antonovsky. 

Citește și:  cum Game Of Thrones: combat medic a spus despre situația de pe prima linie Cum “Game Of Thrones”: medic de luptă a spus despre situația de pe prima linie Federația Rusă se pregătește activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații Rusia se pregătește în mod activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici Urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici

greve pe podurile din Regiunea Herson

Pe 19 și 27 iulie, Forțele Armate ucrainene au lansat o serie de greve pe Podul Antonovsky, care leagă țărmurile Kherson-ului ocupat de ruși. Din cauza daunelor cauzate, este imposibil să se miște de-a lungul ei.  

pe 24 iulie, singurul pod peste Ingulets din Regiunea Herson a fost atacat și de APU. 

Locotenentul general Igor Romanenko a confirmat că situația cu Podul Antonovsky din Kherson a fost luată sub controlul focului Forțelor Armate din Ucraina. 

Potrivit expertului Ivan Kirichevsky, pentru a părăsi țărmul tăiat al orașului, ocupanții ruși vor trebui să-și lase toate echipamentele grele aici. 

După cum sa menționat în informațiile Britanice, AFU a creat un cap de pod la sud de râul Ingulets, care formează granița de nord a Kherson-ului ocupat de ruși.  Aprovizionarea armatei ruse pe malul drept al regiunii Kherson a fost efectuată prin Nipru. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.