Teroriștii lui Putin continuă să bombardeze orașele ucrainene. Bombardează în principal casele civile și infrastructura civilă. De exemplu, ocupanții au efectuat recent un atac aerian asupra Jitomirului. Drept urmare, o clădire rezidențială a fost distrusă și o cameră de cazane a fost deteriorată. Și acum a devenit cunoscut faptul că inamicul a început să-l bombardeze pe Nikolaev. Teroriștii ruși lovesc de la “Grads”și ” Hurricanes”.

Informațiile au fost împărtășite de șeful orașului Alexander Senkevich. În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, primarul a efectuat o transmisie live pe Facebook și a spus: “acum trag la Mykolaiv din direcția Kropyvnytskyi cu “Grads” și “Hurricanes”. Fie ne testează blocajele rutiere pentru forță, fie se pregătesc pentru o ofensivă. Cred că vom fi bombardați și noaptea. Deci, aveți grijă, petreceți noaptea fie în subsol, fie respectând regulile “doi pereți”.

Nu există încă date despre răniți sau uciși, ceea ce este o veste bună. Sperăm că noaptea va face pentru Nikolaev fără victime, iar orașul va lupta înapoi în cazul unui atac al “orcilor”.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *