ocupanții recrutează și antrenează mercenari/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseOcupanții recrutează și antrenează mercenari/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Invadatorii ruși iau măsuri pentru intensificarea activităților de informații, sabotaj și subversive pe teritoriul Ucrainei.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Conform informațiilor disponibile, comanda Forțelor Armate ale Federației Ruse ia măsuri pentru intensificarea activităților de informații, sabotaj și subversive pe teritoriul Ucrainei. În acest scop, se desfășoară recrutarea și instruirea mercenarilor pentru formarea grupurilor de sabotaj și recunoaștere cu activitățile lor ulterioare pe teritoriul Ucrainei. Avantajul în implementarea acestei selecții este acordat rezidenților și foștilor rezidenți din regiunile Donetsk și Luhansk care vorbesc bine limba ucraineană”, se spune în mesaj.

Statul Major General a menționat, de asemenea, că mobilizarea forțată a populației civile continuă pe teritoriul ocupat temporar din regiunea Donetsk.

“Amenințând răspunderea penală, comanda forțelor de ocupație încearcă să compenseze pierderile unităților pe care le-au suferit în lupta împotriva apărătorilor și apărătorilor Ucrainei”, a explicat Statul Major General.

După cum a raportat UNIAN, controlul asupra respectării stării de asediu a fost consolidat în regiunea Kiev, deoarece grupurile de sabotaj încă operează în regiune, astfel încât amenințările de provocare sunt probabile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *