în Kramatorsk, multe clădiri rezidențiale au fost avariate din cauza focului de rachete inamice/foto facebook.com/Павло Kirilenko

Ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk, cel puțin opt clădiri rezidențiale au fost distruse.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Cel puțin opt clădiri rezidențiale, facilități educaționale și de infrastructură au fost distruse. Bombardamentele de artilerie de-a lungul întregii linii frontale nu s-au oprit toată noaptea. Inamicul a condus cel mai intens foc în direcțiile Maryinsky, Avdeevsky și Ocheretinsky”, a remarcat el.

 în Kramatorsk din cauza focului de rachete comise de ocupanți, deteriorat multe clădiri rezidențiale/fotografii facebook.com/Павел KirilenkoPotrivit lui Kirilenko, nu au fost înregistrate încă victime civile, dar multe clădiri rezidențiale au fost avariate, iar aprovizionarea cu energie electrică și gaze a fost întreruptă în unele locuri.

în Kramatorsk, multe clădiri rezidențiale au fost avariate din cauza focului de rachete inamice/foto facebook.com/Павел Kirilenko

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat civili, în special în așezările din regiunea Donetsk.

pe 8 aprilie, invadatorii au lovit gara Kramatorsk, ucigând peste 50 de persoane, iar aproximativ o sută au fost răniți și spitalizați.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.