este pur și simplu imposibil să ne imaginăm cruzimea nemărginită a ocupanților/fotografie ua.depositphotos.com este pur și simplu imposibil să ne imaginăm cruzimea nemărginită a ocupanților/fotografie ua.depositphotos.com

Într-unul din orașele Ucrainei eliberate de ocupanții ruși, a devenit cunoscut despre o altă atrocitate teribilă a Rashiștilor. Armata rusă a ucis o femeie și i-au legat copilul de un cadavru. Mai mult, invadatorii au atașat o mină între ei.

jurnalistul Viktor Shlinchak a povestit despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

El a scris că a aflat despre această poveste teribilă de la Ministrul Apărării Alexei Reznikov. Potrivit jurnalistului, astfel de metode sălbatice ale Rashiștilor l-au șocat.

“M-am gândit că, după poveștile teribile de la Bucha și Mariupol, era deja dificil să mă surprindă cu metodele sălbatice ale trupelor lui Putin. Dar astăzi, la întâlnire, Ministrul Apărării Alexei Reznikov a povestit o poveste incredibil de teribilă despre un oraș eliberat. În cazul în care Rashiștii au ucis o mamă tânără, iar copilul viu a fost legat de ea și o mină a fost atașată între copil și cadavru. Când s-a desfăcut, mina a detonat. Doar ciudați, nu sunt suficiente alte cuvinte… cum este posibil acest lucru în principiu în secolul 21?”,- a scris Shlinchak.

În comentarii, unii utilizatori recunosc că este dificil pentru ei să creadă în astfel de atrocități, deoarece este pur și simplu imposibil să ne imaginăm cruzimea nemărginită a ocupanților. Anterior, UNIAN a raportat deja că un martor ocular al masacrului din Bucha a spus că cadavrele oamenilor de acolo stăteau pe străzi săptămâni întregi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.