planta Knauf a fost decojită în Bakhmut/fotografie t.me/itsdonetsk Fabrica Knauf a fost bombardată în Bakhmut/fotografie t.me/itsdonetsk

Invadatorii ruși au tras la uzina Knauf din Bakhmut, regiunea Donetsk. Ca urmare a bombardamentului, a existat un incendiu.

Acest lucru este raportat de rezidenții locali în rețelele sociale.

Fumul negru gros peste plantă este văzut de locuitorii din Bakhmut, Soledar și alte așezări din apropiere. Planta a fost cuprinsă de flăcări. Nu se știe încă dacă salvatorii au reușit să înceapă eliminarea focului.

Uzina Knauf, care a fost implicată în producția de amestecuri de clădiri, a fost considerată unul dintre cele mai de succes proiecte de atragere a investițiilor străine în regiunea Donetsk. Autoritățile locale erau foarte mândre de el.

Războiul din Ucraina: date actualizate

În 16 mai, AFU a respins 11 atacuri inamice în est. Inamicul a făcut trei încercări nereușite de a asalta direcțiile Bakhmut, Avdeevsky și Kurakhovsky.

rușii s-au retras în direcția strategică importantă a Severodonetsk.

Inamicul continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra infrastructurii civile și militare a orașelor ucrainene.

Citește și:  în regiunea Donetsk, ocupanții au ucis 9 civili într-o zi În regiunea Donetsk, ocupanții au ucis 9 civili într-o zi un expert militar a explicat de ce trupele ruse au capturat atât de repede Regiunea Herson Un expert militar a explicat de ce trupele ruse au capturat atât de repede Regiunea Herson în SUA, se presupune că Ucraina va putea relua Crimeea și Donbass SUA admite că Ucraina va fi capabil să câștige înapoi Crimeea și Donbass  Ministerul de Interne consideră că schimbarea Guvernatorilor din Rusia poate duce la conflicte Ministerul de Interne consideră că schimbarea Guvernatorilor din Rusia poate duce la conflicte cele mai fierbinți locuri din regiunea Zaporozhye unde continuă luptele sunt numite Numit cele mai tari locuri din regiunea Zaporozhye, în cazul în care luptele continuă

În direcțiile Donetsk și Lugansk, au fost distruse 5 tancuri inamice, un sistem de rachete antiaeriene “Tor”, 6 sisteme de artilerie, 12 unități de vehicule blindate de luptă și 1 vehicul inamic.luni, cinci ținte aeriene au fost lovite: un avion Su-25, trei UAV-uri de nivel operațional-tactic și o rachetă de croazieră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.