Invadatorii au atacat Kharkiv/fotografie de TG-canal”Saltovka”

În jurul orei 23: 40, pe 13 iunie, ocupanții ruși au atacat din nou Harkov. O alertă aeriană a sunat în oraș, iar localnicii au numărat cel puțin șapte explozii.

Acest lucru este raportat de canalele Telegram locale.

Potrivit martorilor oculari, Kharkiv a fost lovit de rachete. Lansările au avut loc de pe teritoriul regiunii Belgorod din Federația Rusă.

Greva rachetelor a provocat un incendiu puternic lângă Kharkiv, scrie canalul Telegram “HC Kharkiv”.

un incendiu a fost înregistrat în vecinătatea orașului /foto TG-canal un incendiu a fost înregistrat în vecinătatea orașului/foto TG-canal Saltovka

“Sosirile “din Harkov au fost atât de puternice încât valul de explozie a durat mai mult de 20 de secunde, notează” Trukha”.

Citește și:  Bătălia pentru Donbass: soldații ucraineni au povestit despre pierderile ocupanților Bătălia pentru Donbass: soldații ucraineni au spus despre pierderile ocupanților  inițiativa strategică în războiul împotriva Rusiei rămâne cu Ucraina-Zelensky Inițiativa strategică în războiul împotriva Rusiei rămâne cu Ucraina-Zelensky în bătăliile din Donbass, armata ucraineană și informațiile tactice încă depășesc Federația Rusă-Zelensky În bătăliile din Donbas, armata ucraineană și informațiile tactice încă depășesc Federația Rusă – Zelensky detaliile loviturilor de rachete din regiunea Chernihiv au devenit cunoscute (foto) Detaliile loviturilor de rachete din regiunea Chernihiv au devenit cunoscute (foto) apărătorii ucraineni au doborât un elicopter rus Ka-52 lângă Raisin Apărătorii ucraineni au doborât un elicopter rus Ka-52 lângă Izium

după cum a raportat UNIAN, în regiunea Harkov, soldații ucraineni au distrus sediul central, un depozit cu muniție și echipamente ale ocupanților. Atacul a fost scos din aer.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.