ocupanții au lovit Kramatorsk /rețelele sociale cu racheteocupanții au lovit Kramatorsk/rețelele sociale cu rachete

În dimineața zilei de 13 iunie, explozii puternice au tunat în Kramatorsk, Regiunea Donetsk.

Acest lucru este raportat de canalele Telegram locale.

“Sosirile” din Kramatorsk au fost înregistrate de mai multe camere de supraveghere. Imaginile arată explozii puternice care au declanșat focul. În câteva secunde, a apărut o coloană groasă de fum.

Potrivit lui Trukha, martorii oculari raportează cel puțin 4 explozii puternice. Nu se știe încă la ce se îndreptau exact ocupanții. De asemenea, nu există date despre victime și răniți.

Pe unul dintre Videoclipuri se aude că în timpul “sosirilor” a sunat o sirenă de raid aerian în oraș. Canalele locale notează că rușii au efectuat grevele la aproximativ 4 dimineața. Rachetele inamice au lovit diferite zone ale orașului.

Exploziile din Kramatorsk au fost confirmate de primarul orașului, Alexander Goncharenko. Potrivit acestuia, ocupanții au efectuat două greve.

“Bună dimineața. Două greve pe Kramatorsk dimineața devreme, în centura forestieră și zona industrială. Anterior fără victime. Continuăm să aflăm consecințele”, a spus el.

Fotografie de la locul “sosire”/facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenkoЧитайте de asemenea:  soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenkoye și a Văii Soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenky și Valea  Armata belarusă a rotit personalul și echipamentul la granița cu Ucraina Armata belarusă a efectuat o rotație a personalului și echipamentelor la granița cu Ucraina de la obuziere autopropulsate la cartușe: Germania a publicat o listă de asistență militară pentru AFU De la obuziere autopropulsate la cartușe: Germania a publicat o listă de ajutor militar pentru APU  invadatorii ruși atacă APU: ISW a numit cele mai dezastruoase direcții pentru trupele rusești Invadatorii ruși atacă forțele armate ale Ucrainei: ISW a numit cele mai dezastruoase direcții pentru trupele ruseștiRF deține nave cu 24 Calibre în Marea Neagră RF deține nave cu 24 în Marea Neagră “Calibre”

După cum a raportat UNIAN, forțele de ocupație Ruse ar putea încerca să atace Slavyansk și Kramatorsk nu numai din nord și Est, ci și din vest, de la performanța în pozițiile lor din zona Barvenkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.