informațiile despre pierderile totale și distrugerea sunt clarificate/foto ua.depositphotos.com informații despre pierderile totale și distrugerea sunt clarificate/foto ua.depositphotos.com

Ocupanții au lovit Ochakov din regiunea Mykolaiv cu rachete, drept urmare un civil a fost ucis și doi civili au fost răniți.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor din comanda operațională “Pivden”.

Se știe că ocupanții au vrut să lovească infrastructura Portuară. Cu toate acestea, au ajuns în clădiri rezidențiale din sectorul privat.

“După-amiaza, avioanele inamice au lansat un atac cu rachete asupra lui Ochakov. Rashiștii au încercat să distrugă infrastructura portuară, în același timp au intrat în sectorul privat, deteriorând mai multe clădiri. Două persoane au fost rănite și un civil a fost ucis”, se arată în raport.

Informațiile despre pierderile totale și distrugerea sunt în prezent clarificate.

Citește și:  armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka-Gaidai Armata ucraineană a respins atacul rușilor în zona Toshkovka – Gaidai în regiunea Chernihiv, au avertizat despre posibile lovituri de rachete rusești pe calea ferată În regiunea Chernihiv, au avertizat despre posibile lovituri de rachete de către ruși pe calea ferată  asalt nereușit asupra Severodonetsk și Berestovo: Statul Major General a dezvăluit următoarele înfrângeri ale ocupanților asalt nereușit asupra Severodonetsk și Berestovo: Statul Major General a dezvăluit următoarele înfrângeri ale ocupanților

Anterior, UNIAN a raportat deja că aviația ucraineană a atacat un grup de echipamente și un depozit de muniții al Federației Ruse. Inamicul și-a ridicat și elicopterul în aer, dar atacul a eșuat, au spus PIVDEN OK.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.