Ocupanții au anunțat o nouă dată pentru “referendumul”/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Ocupanții ruși vor să organizeze un pseudo-referendum în teritoriile ocupate ale Ucrainei într – o zi-4 noiembrie.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, în telegramă.

“A fost anunțată o nouă dată dorită pentru pseudo-referendum. Acum este 4 noiembrie”, a spus Andryushchenko.

Videoclipul zilei

“Așa cum am spus în repetate rânduri, cea mai mare problemă organizatorică a rușilor este diferența dintre regiunile ocupate Donețk, Luhansk și părți din regiunile Harkov, Herson și Zaporizhia”, a adăugat el.

Potrivit acestuia, aceasta nu este cu siguranță ultima dată pe care ocupanții o exprimă. “Având în vedere gesturile de bunăvoință și absența panicii, rușii ar trebui să se gândească la referendumuri de altă natură”, a adăugat el.

Citește și:  Federația Rusă pregătește din nou un proces asupra poporului Azov din cauza contraatacurilor reușite ale AFU-Andryushchenko Federația Rusă pregătește din nou un proces asupra “Azov” din cauza contraofensivelor de succes ale Forțelor Armate ale Ucrainei-Andryushchenko APU distruge armata rusă la scară industrială - ofițer APU distruge armata rusă la scară industrială-ofițer Putin este foarte presant: Belarus poate atrage până la 15 mii de soldați la războiul din Ucraina “Putin pune multă presiune”: Belarus poate atrage până la 15 mii de soldați în războiul din Ucraina Favbet a crescut ajutorul APU la 35 de milioane de grivne Favbet a crescut asistența pentru APU la 35 milioane grivne  bombardarea orașului satelit al centralei nucleare continuă: Energodar a rămas fără lumină pentru a doua oară într-o zi Bombardarea orașului satelit al centralei nucleare continuă: Energodar a rămas fără lumină pentru a doua oară într-o zi

După cum a raportat UNIAN, rușii intenționau să organizeze “pseudo-referendumuri” în teritoriile ocupate la începutul lunii septembrie. Cu toate acestea, planurile invadatorilor au fost împiedicate de situația din față. 

Pe 29 August, AFU a confirmat începutul unei contraofensive a forțelor din sud. În primele zile, apărătorii au reușit să mute linia frontului, a declarat informațiile Britanice.

Consilierul OPU Alexey Arestovich a spus că eliberarea teritoriilor ocupate din sud va fi un proces lung și foarte dificil.

pe fondul contraofensivei, ocupanții au declarat că pun “referendumul” pe pauză. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *