Akhtyrka în regiunea Sumy/fotografie de Dmitry Zhivitskyprofitând de lipsa coridoarelor umanitare, ocupanții au organizat “marșuri de armament” în regiunea Sumy.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky în canalul său Telegram.

“A douăzeci și prima zi a războiului. Complicat. Profitând de lipsa coridoarelor umanitare, Rashiștii au decis astăzi să organizeze “marșuri de armament” în regiunea Sumy. S-au târât din toate găurile ca șobolanii”, a remarcat el.

Potrivit lui Zhivitsky, satele în care inamicul vine să petreacă noaptea suferă cel mai mult din mâinile ocupanților: pătrund în casele oamenilor, alungă oamenii pe străzi și iau mâncare: sacrifică animale și păsări de curte.

“Inumanii blestemați jefuiesc și se comportă mai rău decât fasciștii. Ceea ce fac ei nu este chiar fascism sau terorism, este mai rău. Un nou cuvânt este necesar pentru o astfel de agresiune inumană. La naiba orci”, a subliniat el.

Șeful OVA a subliniat că fiecare pas al trupelor teroriste rusești este văzut.

“Și facem cu ei ceea ce avem! Și avem multe realizări. Astăzi și-au recucerit Districtul Akhtyrsky de la orcii sălbatici. Noaptea, măgarii invadatorilor Trostyanets au ars! Au obținut ceea ce meritau, “bijutierii” noștri de la AFU și-au bătut pozițiile de artilerie… În Boromla, a fost posibilă distrugerea mai multor arme autopropulsate și BUKS de orci ruși, care au intrat și în depozitul lor de muniții”, a spus Zhivitsky.

Potrivit acestuia, bătălia pentru Velikaya Pisarevka a durat și câteva ore la rând, unde dușmanii ruși de astăzi”au văzut iadul în realitate

“Fiecare orc ar trebui să înțeleagă: a venit în regiunea Sumy pentru a muri. Când un picior de fascist rus pășește pe pământul nostru, înseamnă moartea câinelui său. Aceasta este răzbunare pentru fiecare picătură de sânge, fiecare suferință, fiecare experiență a poporului nostru. Copiii noștri. În regiunea Sumy, conform planului, sezonul de însămânțare vine în curând. Doar îngrășămintele organice ale orcilor prăjiți vor veni la îndemână”, a adăugat șeful OVA.

reamintim că în regiunea Sumy nu a fost din nou posibil să se convină asupra “coridoarelor verzi” pentru evacuare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *