Rusia recurge la terorismul nuclear/Telegram Energodar photo Rusia recurge la terorismul nuclear/Telegram Energodar photo

Ocupanții ruși au răpit încă doi angajați ai centralei nucleare Zaporozhye.

Acest lucru este menționat într-un mesaj în canalul Telegram al Energoatom.

Se remarcă faptul că la centrala nucleară Zaporozhye confiscată temporar, ocupanții continuă indignări și provocări, încercând să spargă mental și fizic personalul stației.

Deci, a devenit cunoscut despre noi răpiri ale oamenilor de știință nucleari ucraineni.

“Pe 18 iulie, armata rusă a dus încă doi angajați ai stației într-o destinație necunoscută. Și din nou de la personalul de conducere. De data aceasta – șeful adjunct al atelierului de decontaminare pentru operarea și gestionarea deșeurilor radioactive Sergey Pihtin și maestrul atelierului de decontaminare Elena Ryabtseva”, se spune în mesaj.

acum nu se știe unde se află răpiții.

“Și aceasta este o altă încercare a invadatorilor de a destabiliza activitatea centralei nucleare Zaporozhye, cea mai mare din Europa, care se află sub ocupație rusă din martie”, a subliniat Energoatom.

după cum a raportat Unian, potrivit Energoatom, la 17 iulie, invadatorii ruși l-au răpit pe Igor Kvashnin, șeful Serviciului de protecție a mediului al Centralei Nucleare Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *