RF a redus numărul de bombardamente pe fondul distrugerii depozitelor din BC/Ministerul Apărării al Federației Ruse RF a redus numărul de bombardamente pe fondul distrugerii depozitelor din BC/Ministerul Apărării al Federației Ruse

Invadatorii ruși au redus semnificativ intensitatea loviturilor de artilerie asupra pozițiilor apărătorilor ucraineni. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul distrugerii regulate a depozitelor Federației Ruse cu muniție pentru sistemele de artilerie.

Acest lucru este evidențiat de datele de monitorizare a incendiilor de către firmele NASA.

Astfel, sateliții au înregistrat o scădere semnificativă a numărului de greve de artilerie ale trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei. Pe 9 iulie, rușii au împușcat întreaga linie frontală. Au fost deosebit de multe atacuri în estul țării.

 9 iulie decojire/captură de ecran 9 iulie decojire/captură de ecran

Începând cu 13 iulie, situația sa schimbat radical. Acum, sateliții au identificat mai multe puncte roșii, dintre care majoritatea se află în regiunile sudice și estice.

 13 iulie decojire/captură de ecran 13 iulie decojire/captură de ecran

Amintiți-vă că ieri, șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai, a raportat că inamicul a pierdut un alt depozit de muniții în fața Lugansk-ului ocupat de ruși. 

“Rapoartele despre pierderea depozitelor obișnuite de muniție de către ocupanți sunt primite zilnic. Ultimul este din Lugansk. Aprovizionarea cu muniție a pozițiilor lor a fost întreruptă, dar aceste pierderi nu au atins încă limita critică – rușii au prea multe rezerve”, a spus Gaidai. 

Citește și:  Federația Rusă a eșuat obiectivul principal în Ucraina și se pregătește pentru anexarea teritoriilor ocupate-GUR Rusia a eșuat obiectivul principal în Ucraina și se pregătește pentru anexarea teritoriilor ocupate-GUR  liderul DPR Pushilin a povestit cum sunt executați prizonierii străini Liderul” DNR ” Pushilin a spus cum sunt executați prizonierii străini Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova în timpul zilei în regiunea Harkov, ocupanții au ucis o persoană și au rănit alte cinci În timpul zilei în regiunea Harkov, invadatorii au ucis o persoană și au rănit încă cinci teroristul Girkin a confirmat distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților lângă Lugansk teroristul Girkin a confirmat distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților lângă Lugansk

De asemenea, o serie de explozii au tunat la depozitele BC invadatorilor din Novaya Kakhovka. Localnicii au spus că focul din pozițiile trupelor rusești a apărut probabil ca urmare a unei lovituri de rachetă.

Ulterior, aceste informații au fost confirmate de secretarul de presă al Ova Odessa, Sergey Bratchuk, și de consilierul președintelui Ova Kherson, Sergey Khlan.

presa rusă a scris că APU a distrus un depozit cu salpetru cu rachete HIMARS MLRS cu rază lungă de acțiune. În același timp, propagandiștii au susținut că lovitura a fost provocată unui cartier rezidențial. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.