ocupanții încearcă să distrugă armele partenerilor ucraineni  Europa emergentă ocupanții încearcă să distrugă armele partenerilor ucraineni Europa emergentă

Unul dintre obiectivele principale ale inamicului de astăzi este distrugerea armelor străine și a infrastructurii pentru transportul lor.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat în timpul briefingului de către ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar.

După cum a raportat pictorul cu referire la datele Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării, principalele eforturi ale armatei ruse vizează acum stabilirea unui control deplin asupra regiunilor Luhansk și Donetsk. Pentru a face acest lucru, ocupanții încearcă să înconjoare și să distrugă forțele de apărare ucrainene din districtele Severodonetsk, Lisichansk, Zolotoye, Slavyansk și Kramatorsk.

Ea a subliniat că cea mai mare amenințare reprezentată în prezent de rachete de croazieră Iskander, x-101, x-555, și Kalibr rachete de croazieră pe mare, care pot fi folosite pentru a lovi întreaga adâncime a teritoriului Ucrainei.

Citește și:  secretarul american al Apărării pe Ramstein-3 a cerut să nu piardă timpul și să înarmeze Ucraina Secretarul american al Apărării la Ramstein-3 a cerut să nu pierdeți timpul și brațul Ucraina  Ministerul Apărării a explicat că nu oferă parității Ucrainei să lupte cu Rusia pe front Ministerul Apărării a explicat că nu oferă Ucrainei paritate pentru a lupta cu Rusia pe front

“Scopul principal al inamicului este distrugerea armelor care provin de la parteneri străini, precum și deteriorarea infrastructurii de transport pe care o folosim pentru transportul mărfurilor militare și civile. Luând în considerare acest lucru, se presupune că Federația Rusă va continua acțiunile ofensive pentru a înconjura grupul de trupe AFU din zonălocalitățile menționate mai sus. În viitor, acțiunile lor vor depinde de disponibilitatea resurselor în Ucraina pentru desfășurarea operațiunilor militare și de amploarea sprijinului militar. Kremlinul va încerca să folosească realizările militare ca pârghie de influență în negocierile cu Ucraina”, a subliniat pictorul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.