ocupanții concediați în regiunea Sumy de la artileria rachetă/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei/foto serviciul de frontieră de Stat al UcraineiOcupanții au tras în regiunea Sumy de la artileria rachetă/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei

Invadatorii ruși au bombardat regiunea Sumy cu artilerie cu rachete.

Acest lucru este raportat de către Serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei în telegramă.

“Astăzi, în jurul orei 13, din satul Gorodishche din regiunea Kursk, inamicul a deschis focul de la mai multe lansatoare de rachete”, se spune în raport.

Citește și:  mai mult de o duzină de parohii: inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie Mai mult de o duzină de parohii: inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie grea, ca urmare a grevei un om a fost ucis-Zhivitsky Inamicul a bombardat regiunea Sumy cu artilerie grea, ca urmare a grevei, un om a fost ucis-Zhivitsky ocupanții au bombardat regiunea Sumy: s-au auzit 20 de explozii ocupanții au bombardat regiunea Sumy: s-au auzit 20 de explozii

În special, ca urmare a bombardamentului, o instalație Agricolă a fost deteriorată. Acum sunt clarificate informații mai detaliate despre victime și distrugere.

În fotografiile publicate de polițiștii de frontieră, puteți vedea că animalele au suferit ca urmare a acțiunilor ocupanților. 

 ocupanții concediați în regiunea Sumy din artileria rachetă/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei/foto serviciul de frontieră de Stat al UcraineiOcupanții au tras în regiunea Sumy de la artileria rachetă/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei/foto serviciul de frontieră de Stat al Ucrainei

După cum a raportat UNIAN, ca urmare a unei lovituri de rachete asupra regiunii Sumy, pe care inamicul a provocat-o în acea noapte, patru persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite.

La 11 iunie, invadatorii ruși au recurs, de asemenea, la bombardarea masivă a artileriei din regiunea Sumy. 

Pe 10 iunie, inamicul a deschis focul asupra regiunii Sumy de pe teritoriul Rusiei, în special din mortare. Drept urmare, o persoană a fost ucisă.

Săptămâna trecută, șeful OVA, Dmitry Zhivitsky, a informat că rușii aruncă bombe asupra comunităților de frontieră din drone. 

În plus, în ajunul elicopterelor inamice au trecut granița în regiunea Sumy. Pe 8 iunie, avioanele rusești au efectuat două atacuri aeriene asupra comunității Krasnopolsky din regiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.