invadatorii au distrus o școală din Avdiivka/foto t.me/pavlokyrylenko_donoda Invadatorii au distrus o școală din Avdiivka/foto t.me/pavlokyrylenko_donoda noaptea trecută, ocupanții ruși au tras într-o școală din Avdiivka de la un Grad cu o încărcătură de magneziu.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telegram.

“În această seară, ocupanții au tras asupra ei cu cochilii de Grad MLRS cu o încărcătură de magneziu. Aceasta este a treia școală distrusă de ruși în Avdiivka”, a spus el.

clădirea școlii a fost distrusă/foto t.me/pavlokyrylenko_donodaClădirea școlii a fost distrusă/foto t.me/pavlokyrylenko_donoda Kirilenko a menționat că, în total, invadatorii au distrus aproximativ două sute de școli din regiunea Donetsk.

“Și orice ar spune propaganda lor infernală Rashistă despre” eliberare” și “denazificare”, adevărul este că orcii ruși au venit pe pământul nostru pentru a distruge și ucide. În primul rând, civilii.”- a subliniat șeful Donetsk OVA.

Citește și:  nu vom mai avea încredere: Kremlinul a amenințat o criză prelungită în Ucraina “Nu vom mai avea încredere”: Kremlinul a amenințat o “criză prelungită” în Ucraina partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW Partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW  în Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc În Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră Armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră  militarii au povestit despre succesele luptătorilor ucraineni din sud militarii au povestit despre succesele luptătorilor ucraineni din sud

După cum a raportat UNIAN, trupele ruse au folosit mai mult de 210 tipuri de arme interzise de tratatele internaționale împotriva Ucrainei. Acestea erau în principal muniții cu dispersie, inclusiv submunițiile lor, care pot reprezenta un pericol grav pentru civili timp de decenii după sfârșitul războiului.în plus, Federația Rusă încalcă toate obiceiurile și tradițiile de război prin testarea de noi arme în Ucraina. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.