Rashists atacat Nikolayevshchina din nou/foto REUTERSRashists atacat Nikolayevshchina din nou/foto REUTERS

În noaptea de luni, 30 mai, trupele invadatoare rusești au bombardat orașul Novy Bug din regiunea Mykolaiv.

Acest lucru este raportat pe pagina Consiliului Municipal Novobugsky de pe rețeaua socială Facebook.

“Dragă comunitate! Păstrați-vă calmul, nu vă panicați. Stai acasă, în adăpost. Partea centrală a orașului nostru a suferit distrugeri semnificative. Informațiile sunt clarificate”, se spune în mesaj.

Autoritățile locale au cerut cetățenilor să rămână calmi și să rămână în adăposturi. Nu există încă informații mai detaliate.

Citește și:  luptătorii grupului Vostok au povestit despre pierderile ocupanților Luptătorii grupului Vostok au spus despre pierderile ocupanților Ucraina a răspuns lui Erdogan despre negocierile cu Putin Ucraina a răspuns lui Erdogan despre negocierile cu Putin  Marina AFU nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea coastei Odessa-Bratchuk Marina Forțelor Armate din Ucraina nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea țărmurilor Odessa-Bratchuk

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 28 mai, la Nikolaev, ca urmare a bombardării inamice a clădirilor înalte, o persoană a fost ucisă, alte șapte au fost rănite. Pe 29 mai, ocupanții ruși au bombardat din nou Orașul: o persoană a fost ucisă, două au fost rănite.

Între timp, președintele administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, este încrezător că o ofensivă bruscă a Rusiei asupra Mykolaiv este acum imposibilă.

După cum sa raportat anterior în Statul Major General, în sudul Ucrainei, armata ucraineană continuă o contraofensivă. Drept urmare, ocupanții au suferit pierderi în direcția South Bug și au preluat apărarea pe liniile nefavorabile acestora.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.