băiat violat în fața mamei sale/Ilustrație: depositphotosbăiat violat în fața mamei sale/Ilustrație: depositphotos

Ocupanții ruși violează copii și adulți, în regiunea Kiev au comis atrocități reale. Acum psihologii lucrează cu victimele, printre victimele rashiștilor se află un băiat de 11 ani care comunică cu un specialist.

Psihologul Alexandra Kvitko, cu permisiunea mamei copilului, a arătat ce anume atrage băiatul pe pagina ei de Facebook.

Copilul a supraviețuit unei atrocități teribile. Băiatul a fost violat în fața mamei sale. Când un psiholog a început să lucreze cu el, a pictat doar în negru. Și recent copilul a trimis un al doilea desen.

 primul desen al unui băiat care a fost violat de ocupanți/fotografie facebook.com/aleksandra.kvitko Primul desen al unui băiat care a fost violat de invadatori/fotografie facebook.com/aleksandra.kvitko

Pe el, băiatul a scris numele” Sasha ” în verde. Psihologul a subliniat că acesta nu este numele copilului însuși. În plus, băiatul a început să pronunțe cuvinte.

 desen nou al unui copil/fotografie facebook.com/aleksandra.kvitko

“Stau și plâng. Nu mă pot opri acum… Și mama lui plânge pentru că în sfârșit a început să spună câteva cuvinte. Încă îmi iubesc slujba… Chiar dacă e prea dureros acum…”- a scris Kvitko.

Anterior, UNIAN a raportat deja că cel puțin 400 de copii și adulți ucraineni au fost violați de ocupanții ruși. Încă nu există o singură persoană printre victime care ar dori să dea dovezi autorităților de investigare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.