Avdiivka a fost lovit de un atac aerian în această dimineață/Foto radiosvoboda.org Avdiivka a fost lovit de un atac aerian în această dimineață/Foto radiosvoboda.org

Ocupanții ruși nu opresc bombardarea în masă de-a lungul întregii linii frontale de la Ugledar la Bakhmut în regiunea Donetsk.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telegram.

“Avdiivka a fost lovită de un atac aerian în această dimineață: trei clădiri rezidențiale au fost avariate, nu există informații despre victime. Krasnogorovka a fost dezactivată ca urmare a bombardării în Maryinskaya hromada – lucrările de restaurare sunt în curs. Bombardarea continuă în Ocheretinskaya hromada, deci nu a fost încă posibilă restaurarea completă a liniei de înaltă tensiune deteriorate mai devreme”, a spus el.

În Bakhmut, potrivit lui Kirilenko, ca urmare a bombardamentului de dimineață, școala numărul 4 și mai multe facilități de infrastructură au fost avariate.

“Focul intens din direcția Toretsk nu se oprește, dar evacuarea populației și repararea alimentării cu energie electrică și gaze continuă în comunitate. Ugledar a fost atacat din nou astăzi – nu există încă informații despre victime și daune. În comunitatea Nikolaev, obuzele rusești au întrerupt o linie electrică- o parte din orașul raional a rămas fără energie electrică. Specialiștii au început deja reparațiile”, a adăugat șeful OVA.

anterior a fost raportat că lupte acerbe cu invadatorii ruși au loc în estul Ucrainei, dar inamicul nu a avut un succes semnificativ.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.