invadatorii ruși discută explozii în Belgorod/foto ua.depositphotos.com invadatorii ruși discută despre explozii în Belgorod/foto ua.depositphotos.com

Armata rusă are în vedere orice mijloc de evitare a participării la ostilități, așteptând anunțul mobilizării și plângându-se că soldații contractuali nu pot fi concediați din armată timp de mai mulți ani.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării.

“Într-o nouă interceptare a unei conversații telefonice, doi ocupanți discută diverse opțiuni pentru părăsirea teritoriului Ucrainei. Cel mai probabil dintre ei este refuzul de a participa la ostilități. Ei se plâng de armata ucraineană neașteptat de puternică”, se arată în raport.

De asemenea, după cum sa menționat, ocupanții discută despre exploziile din Belgorod rus și despre posibila implicare a armatei ucrainene în acest sens.

“Unul dintre interlocutori se întreabă cum este posibil acest lucru, deoarece, în opinia sa, armata ucraineană este înconjurată “într-un inel”. La care primește răspunsul: “în ce inel, cine a spus așa ceva? Dacă ar fi în ring, nu le-ar furniza arme”, a adăugat serviciul de informații.

anterior a fost raportat că ocupantul ia spus soției sale despre pierderile Federației Ruse în Ucraina și comandanții lași. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *