de la prânz, ocupanții bombardează masiv regiunea Sumy cu mortare/fotografie facebook.com/mod.mil.rus de la prânz, ocupanții bombardează masiv regiunea Sumy cu mortare/fotografie facebook.com/mod.mil.rus

De la prânz, ocupanții bombardează masiv regiunea Sumy cu mortare.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitri Zhivitsky.

Potrivit acestuia, după ora 9 dimineața, inamicul a deschis focul din mortare de pe teritoriul Rusiei, a făcut aproximativ 4 greve asupra comunității Velikopisarevskaya.

“După 14 ore, rușii păreau să înnebunească: la rândul lor, au deschis focul din mortare pe teritoriul Comunității Shalyginsky. Aproximativ 30 de sosiri. Focul de Mortar a continuat pe teritoriul Comunității Velikopisarevskaya, 10 sosiri. Și înainte de asta, un UAV inamic a aruncat un dispozitiv exploziv improvizat”, a spus președintele ova.

Citește și:  Zelensky a numit numărul de luptători din Azovstal care se află în captivitate rusă Zelensky a numit numărul de luptători din “Azovstal” care se află în captivitate rusă Poroșenko a fost prins mergând la Londra: un videoclip a fost publicat online Poroșenko a fost “prins” la o plimbare la Londra: un videoclip a fost publicat online

în același timp, Zhivitsky a adăugat că rușii continuă să-și lovească propriile teritorii.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, după ce ucrainenii au eliminat armata rusă din regiunea Sumy, ocupanții bombardează constant Regiunea. De exemplu, două elicoptere rusești au traversat spațiul aerian al Ucrainei în regiunea Sumy și au zburat 500 de metri. Militarii ucraineni i-au desfășurat, dar nu au putut să-i aterizeze.

În plus, președintele administrației militare regionale Sumy, Dmitry Zhivitsky, a declarat că împușcăturile și exploziile care se aud în Sumy și satele din jur nu reprezintă o amenințare pentru civili. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.