REUTERS photo

ocupanții au tras de la Grads la mai multe orașe din regiunea Kiev, o persoană a fost ucisă, una rănită.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, armata rusă a tras de la grade la una dintre întreprinderile de Stat din Irpen, podul a fost distrus. Datele privind numărul victimelor sunt clarificate.

În plus, inamicul a tras din casele rezidențiale “Grads” din satul Lychanka, în cartierul Buchansky din regiunea Kiev, ca urmare, o persoană a fost ucisă. Locuințele locuitorilor din satul Petrushka au fost, de asemenea, lovite. Nu există încă informații despre victime.

De la mai multe lansatoare de rachete militanții “Smerch” au lovit satul Sitnyaki, lângă Makarov. Există informații despre un civil rănit.

Ministerul de Interne a adăugat că luptele continuă în direcția Bucha, Irpen, Makarov și Borodyanka.

După cum a scris UNIAN, ocupanții ruși au tras la New Petrovtsy din regiunea Kiev, în urma căreia un copil de doi ani a fost ucis, patru persoane au fost rănite. Ca urmare a bombardamentului, o clădire înaltă a fost distrusă, clădirile rezidențiale vecine au fost avariate. 

Potrivit Ministerului Apărării, probabilitatea asaltării Kievului de către forțele de ocupație rusești rămâne.

în ultima zi, situația generală este de așa natură încât nu au existat schimbări semnificative. Situația din suburbiile Kievului, în special în direcțiile Gostomel, Buchan și Irpen, rămâne neschimbată.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *