canale tv ucrainene decodate pe satelit/foto ua.depositphotos.com

În dimineața zilei de 16 martie, invadatorii ruși au tras la Turnul TV al preocupării PPT din Vinnița, difuzarea în oraș nu funcționează temporar.

acest lucru a fost raportat de către Serviciul de Stat de comunicații speciale și protecția informațiilor din Ucraina.

serviciul a reamintit că acum Puteți obține acces GRATUIT la Radiodifuziunea ucraineană în mai multe moduri:

– Pe satelit. Canalele TV ucrainene sunt decodate pe satelit. Aceasta înseamnă că accesul la difuzare este gratuit. Pentru a viziona televizorul, aveți nevoie de un receptor de satelit și o antenă prin satelit.

– Pe Youtube. Majoritatea canalelor ucrainene au propriile canale Youtube. Dacă aveți o conexiune rapidă la Internet, găsiți canalul dorit în aplicația mobilă sau pe pagina web Youtube. Dacă viteza internetului este scăzută, selectați o rezoluție mai mică în setările video (trei puncte în partea de sus a calității video – 360p sau 480p – acest lucru va fi suficient).

– La serviciile OTT. Pe platformele YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv, accesul la televiziunea ucraineană este acum gratuit. Găsiți canalul dorit în aplicație sau pe pagina web a platformei dvs. preferate.

– În aplicația “Dia” din secțiunea “Servicii”. Pentru a face acest lucru, trebuie să actualizați aplicația.

În plus, este posibil să ascultați difuzarea radio ucraineană prin radio pe Internet: radioplayer.ua și în aplicația”Dia”.

Mai devreme în Regiunea Rivne, ca urmare a unui atac aerian de către ocupanți, un turn TV a fost avariat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.