un adolescent a murit în bombardarea Procuraturii Chuguev/foto din regiunea Kharkiv

trupele rusești au tras asupra unei grădinițe din Chuguev (regiunea Kharkiv). 

După cum sa menționat în Procuratura Regională Kharkiv, au fost inițiate proceduri penale în acest sens.

Luni, 14 martie, ocupanții au efectuat un atac de artilerie asupra unei grădinițe. 

un băiat de 15 ani a fost ucis de resturile din scoici. O serie de case private au fost, de asemenea, avariate.

“Sub conducerea procedurală a Procuraturii regionale din Kharkiv, anchetatorul Consiliului de securitate al Ucrainei a lansat o anchetă preliminară privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război, care implică crimă cu premeditare (Partea 2 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei)”, procuratura a remarcat și a adăugat că ancheta preliminară este în desfășurare. 

 Photo Invaders a bombardat grădinița din Chuguev pe 14 martie 2022 biroul foto al procuraturii din regiunea Kharkiv din zona de la locul de muncă Photo Invaders a bombardat grădinița din Chuguev pe 14 martie 2022biroul procuraturii foto din regiunea Kharkiv Photo Invaders a bombardat grădinița din Chuguev pe 14 martie 2022 biroul procurorului foto din regiunea Kharkiv  Photo Invaders a bombardat grădinița din Chuguev pe 14 martie 2022 foto procuratura din regiunea Kharkiv

mai devreme în orașul Dergachi din regiunea Kharkiv, o fată de 15 ani a murit ca urmare a bombardării inamice a unei case.

a fost de asemenea raportat. că în noaptea de 14 Martie în regiunea Harkov, ocupanții au continuat să coajă cartiere rezidențiale și facilități de infrastructură, există morți și răniți.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.