Ocupanții creează condiții pentru un asalt asupra direcției Slave, efectuat de recunoaștere de luptă/foto REUTERS

Ocupanții ruși încearcă să creeze condiții pentru o ofensivă în direcția slavă. Au bombardat așezările de pe linia de coliziune și au efectuat fără succes recunoașterea prin luptă.

Centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina a împărtășit informații despre acest lucru pe pagina sa oficială de Facebook.

“În direcția slavă, ocupanții și-au concentrat eforturile principale pe crearea condițiilor pentru reluarea ofensivei. Bombardarea așezărilor de-a lungul liniei de contact a continuat. În unele zone, au încercat să efectueze recunoașterea prin luptă, au suferit pierderi și s-au retras”, a raportat Statul Major General.

Reamintim că, în rezumatul de ieri, comanda Forțelor Armate din Ucraina a avertizat că ocupanții se pregăteau să reia ofensiva în direcția slavă. Aparent, inamicul ia acțiuni din ce în ce mai active pentru a merge la atac.

Statul Major General a povestit, de asemenea, despre viitorul asalt din zona estuarului. Astăzi, în această direcție, Rashiștii au bombardat pozițiile Forțelor Armate ale Ucrainei, precum și așezările Liman, Zakotnoye, Ozernoye și Dibrova

Luptele acerbe continuă în est în ansamblu. În ultima zi în Donbas, AFU a respins nouă atacuri inamice și a distrus mai mult de treizeci de echipamente ale ocupanților. Potrivit consilierului șefului biroului președintelui Alexey Arestovich, cea mai dificilă situație din față este în direcția Bakhmut.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *