ocupanții au lovit o fermă de porci din regiunea Odessa cu o rachetă/ilustrație REUTERSOcupanții au lovit o fermă de porci cu o rachetă în regiunea Odesa/REUTERS ilustrare

ca urmare a unui atac de rachete în regiunea Odesa, o fermă de porci a fost distrusă.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor din comanda operațională “Pivden”.

“Noaptea, inamicul a lansat un atac cu rachete asupra regiunii Odesa. Clădirea fermei de porci a fost distrusă. Nu există pierderi umane. Probabil, lansarea rachetei Kalibr a avut loc din Marea Neagră. Incendiul a fost lichidat prompt de serviciul de urgență de Stat, grupul de lucru de investigație al Poliției Naționale lucrează la fața locului”, se arată în raport.

Procedurile penale au fost deschise în conformitate cu partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei – încălcarea legilor și obiceiurilor de război.

utilizatorii de Social media raportează moartea a aproximativ 400 de porci.

După cum a raportat UNIAN, rușii au lovit în mod regulat regiunea Odessa cu rachete. În special, pe 11 iulie, ocupanții din Marea Neagră au lansat 7 rachete în regiunea Odesa din avioane. Ca urmare a atacului cu rachete, au fost înregistrate distrugeri semnificative în satul stațiunii și în depozitul portului Belgorod-Nistru.

Citește și:  invadatorii de la Melitopol la Kherson au transportat echipamente și muniții (foto) Ocupanții de la Melitopol la Kherson au transportat echipamente și muniții (foto) în Melitopol, ocupanții se pregătesc pentru operațiuni de luptă În Melitopol, ocupanții se pregătesc să efectueze operațiuni militare ocupanții au redus brusc numărul de bombardamente pe fondul distrugerii depozitelor cu BC (map) Ocupanții au redus drastic numărul de bombardamente pe fondul distrugerii depozitelor cu BC (map) invadatorii și-au doborât propria dronă în Mariupol În Mariupol, ocupanții și-au doborât propria dronă Podul Crimeei nu va fi un singur scop: generalul a explicat detaliile dezocupării din sudul Ucrainei “Podul Crimeei nu va fi o țintă”: generalul a explicat detaliile dezocupării Sudului Ucrainei

ieri după-amiază, ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Odesa. Din fericire, oamenii nu au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.