în mai multe direcții, inamicul încearcă să împiedice regruparea unităților AFU , Statul Major General partajat/fotografie facebook.com/TerritorialDefenseForcesÎntr-o serie de direcții, inamicul încearcă să împiedice regruparea unităților AFU, Statul Major General partajat/fotografie facebook.com/TerritorialDefenseForces

Ocupanții ruși din Ucraina în cinci direcții încearcă să împiedice regruparea unităților trupelor ucrainene.

Inamicul încearcă să împiedice regruparea trupelor statului nostru în direcțiile Zaporozhye, Novopavlovsky, Kurakhovsky, Avdiivka și Limansk, spune pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Potrivit acestuia, inamicul din zonele mai multor așezări a tras artilerie de diferite calibre.

“…În direcțiile Volyn și Polessky, situația nu a suferit modificări semnificative…”,- a adăugat în Statul Major General.

Amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Președintele rus Vladimir Putin nu a declarat război Ucrainei, ci a numit acțiunile armatei sale o “operațiune specială” care vizează, în special, “demilitarizarea” statului nostru.

soldații ucraineni au dat o mustrare demnă inamicului. Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 19 iunie, aproximativ 33,6 mii de dușmani au fost distruși pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.