APU vizat Podul Antonovsky/captură de ecran video APU vizat Podul Antonovsky/captură de ecran video

Invadatorii ruși din Herson ocupat au furat o navă de pasageri pentru a-și transporta trupele peste Nipru lângă Podul Antonovsky.

Acest lucru este raportat de poliția din regiunea Kherson pe rețeaua socială Facebook.

“În Herson, armata rusă a confiscat o navă de pasageri care a fost ancorată pe o insulă de carantină. Acum se știe că forțele de ocupație folosesc o navă cu motor pentru a traversa râul Nipru în zona podului Antonovsky deteriorat”, se arată în raport.

În plus, în trei sate din Districtul Berislavsky, militarii înarmați ai Federației Ruse au confiscat ilegal mașinile civile “VAZ-2106” și “Volkswagen Bora”, precum și camioanele “GAZ-3307” și “GAZ-53”.

Citește și:  rușii din Regiunea Herson ridică în grabă pontoane pentru transportul echipamentelor - activist Rușii din Regiunea Herson ridică în grabă “pontoane” pentru transferul de echipamente-activist Rusia Unită a scăpat din Kherson: ce s-a întâmplat Rusia Unită a scăpat din Kherson: ce s-a întâmplat ocupanții din Kherson au inventat o modalitate alternativă la Podul Antonovsky (foto) Ocupanții din Kherson “au inventat” o modalitate alternativă la Podul Antonovsky (foto)

“În ultima zi, 7 persoane au fost ucise și 6 au fost rănite în regiunea Herson din cauza bombardamentelor armatei ruse. Ca urmare a atacurilor cu rachete, casele din patru așezări au fost avariate și distruse”, se arată în raport.

Au fost deschise proceduri penale cu privire la aceste fapte în temeiul articolului 110 “încălcarea integrității teritoriale și inviolabilității Ucrainei” și al articolului 438 “încălcarea legilor și obiceiurilor de război” din Codul Penal al Ucrainei.

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 27 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au efectuat greve vizate pe Podul Antonovsky din Herson ocupat, distrugând rutele logistice și de transport ale ocupanților.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.