inamicul din regiunea Odessa a lovit o rachetă de croazieră la o întreprindere agricolă/foto REUTERSInamicul din regiunea Odesa a lovit o întreprindere agricolă cu o rachetă de croazieră/foto REUTERS

dimineața, avioanele strategice rusești de aviație au lansat o grevă de rachete pe unul dintre districtele regiunii Odesa.

Inamicul a lovit o întreprindere agricolă cu o rachetă de croazieră, potrivit informațiilor preliminare, două persoane au fost rănite, a declarat președintele administrației militare Regionale Odessa, Serghei Bratchuk.

“…avioanele aviației strategice a Federației Ruse au lovit o rachetă de croazieră într-unul din districtele regiunii Odessa …, o rachetă X-59 a lovit o întreprindere agricolă și, în consecință, există o cameră de depozitare … conform informațiilor preliminare, două persoane au fost rănite … incendiul a fost eliminat”, a împărtășit el.

Citește și:  aproape întreaga A 35-A armată de arme combinate a Rusiei-ISW a fost distrusă în stafide aproape întreaga A 35 – A armată de arme combinate a Rusiei-ISW a fost distrusă în stafide

În regiunea Odessa, pe 4 iunie, la ora 5:17, a fost declarată o alertă aeriană, iar la 5: 53 a fost anulată. Rețeaua a raportat că a avut loc o explozie în Odessa.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina în dimineața zilei de 24 februarie. Oponenții au tras mai întâi la instalațiile militare, apoi au atacat casele civililor, în special în regiunea Odessa, au fost victime și răniți.

Pe 23 aprilie, inamicul a tras șapte rachete la Odessa, două dintre ele au fost doborâte, dar, ca urmare a grevei rachetelor, opt persoane au fost ucise, inclusiv un copil de trei luni. În plus, până la 20 de persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.