Cabinetul de Miniștri a declarat că kafirs din Ucraina a ucis mai mulți civili decât militari/foto president.gov.uaCabinetul de Miniștri a declarat că kafirii din Ucraina au ucis mai mulți civili decât militari/foto president.gov.ua

Există de zece ori mai multe victime civile din cauza războiului din Ucraina decât în rândul armatei ucrainene. Ocupanții ruși ucid în mod deliberat ucraineni obișnuiți.

Acest lucru a fost declarat de prim-ministrul Ucrainei Denis Shmygal într-un interviu cu BBC News Ucraina.

“În cazul nostru, numărul victimelor civile este de zece ori mai mare decât victimele din rândul armatei. Acest lucru dovedește că armata rusă și Rusia luptă cu populația civilă din Ucraina și nu cu forțele noastre armate”, se spune în mesaj.

Citește și:  invadatorii încearcă să înconjoare APU în zona Lisichansk și Severodonetsk-Statul Major General Ocupanții încearcă să înconjoare APU în zona Lisichansk și Severodonetsk-Statul Major General  deficitul bugetar al Ucrainei din cauza războiului este de cinci miliarde de dolari pe lună-Shmygal Deficitul bugetar al Ucrainei din cauza războiului este de cinci miliarde de dolari pe lună – Shmygal

în același timp, el a subliniat că rușii comit în mod deliberat crime de război.

“Este foarte ușor de dovedit, pentru că atunci când rușii o numesc “operațiune militară”, atunci în timpul operațiunii militare există distrugere. De regulă, dacă acționați conform regulilor și tradițiilor războiului, acestea distrug infrastructura militară, armata este în război cu armata”, a rezumat Shmygal.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 4 februarie, Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Invadatorii nu numai că au confiscat unități militare, aeroporturi și alte facilități strategice, dar au bătut și civili.potrivit Procuraturii Generale, începând cu 24 mai, armata rusă a ucis 234 de copii ucraineni.

ONU a raportat că, după începerea unui atac la scară largă al Federației Ruse, în Ucraina au fost înregistrate 3.974 de cazuri de decese civile. Majoritatea au murit ca urmare a exploziilor de muniție și explozivi cu o suprafață mare de distrugere.

La rândul său, consilierul primarului, Pyotr Andryushchenko, a spus că aproximativ 22 de mii de oameni au murit doar în Mariupol. Potrivit ministrului Tineretului și Sportului din Ucraina, Vadim Gutzeit, peste 50 de sportivi au murit de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.