inamicul încearcă să submineze securitatea alimentară în Ucraina și în lume/foto UNIAN

Invadatorii vizează mașini agricole și subminează securitatea alimentară în Ucraina și în lume.

Acest lucru este raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Ocupanții distrug în mod intenționat mașinile agricole din Ucraina”, se arată în raport.

în special, cazurile sistematice de astfel de acțiuni sunt înregistrate în:

De asemenea, mașinile agricole sunt rechiziționate masiv de invadatori pentru lucrări de inginerie, fortificații de construcție și pentru utilizare ca Tractoare pentru vehicule blindate. Populația locală din așezările ocupate este implicată forțat în aceste lucrări.

“Din cele mai recente rapoarte: în noaptea de 13 Martie, în așezările Chupakhovka și Oleninskoye din Districtul Akhtyrsky (regiunea Sumy), a fost efectuat un atac aerian cu bombă țintită pe locurile de depozitare a mașinilor agricole. Ca urmare a grevei, toate echipamentele, mai mult de 30 de unități, au fost distruse”, a raportat GUR.

Se remarcă faptul că astfel de acțiuni ale inamicului indică faptul că el distruge în mod intenționat mașinile agricole.

“Acest lucru va pune în pericol campania de însămânțare în primăvară. Ceea ce poate duce la o criză umanitară în anumite regiuni ale statului nostru. Securitatea alimentară nu numai a Ucrainei este în pericol. Statul nostru este unul dintre principalii furnizori de multe tipuri de culturi agricole pe piețele din Europa și China”, a adăugat agenția de informații.anterior, serviciile de informații ucrainene au raportat deja că rușii pregăteau un atac terorist asupra centralei nucleare de la Cernobîl, pentru care Ucraina ar fi “învinovățită”. Acum toate instalațiile centralei nucleare de la Cernobîl sunt dezactivate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.